BSC Cup
Yhteistyössä
Powergrip.fi
www.monisto.fi
"Dead in the middle of the heart of the chains..."

Hauskanpitoa, kevyttä kuntoilua, tiukkaa kilpailua ja armotonta taistelua viimeiseen heittoon saakka. Tätä kaikkea tarjoaa laji nimeltä frisbeegolf. Frisbeegolf on yksi nopeimmin suosiotaan kasvattavista lajeista ja BSC Disc Golf Team toimii frisbeeurheilun monipuolisena vaikuttajana Oulun seudulla.

Järjestämme useita kilpailuja vuoden aikana, joihin ovat tervetulleita kaikki halukkaat ikään ja kokoon katsomatta. Kilpailunoviiseille erinomaisia aloituskilpailuja ovat Viikkokisat.com –kilpailut joka viikko keväästä syksyyn. Lisäksi järjestämme seuran sisäisiä Major-kilpailuja, jotka ovat säilyttäneet paikkansa seuran ensimmäisestä toimintavuodesta asti.

Firmagolfia ja virkistystoimintaa

Tarjoamme myös virkistystilaisuuksia mm. yrityksille. Tilaisuuksissa käydään läpi heittämisen tekniikkaa, pelin sääntöjä ja kaiken kruunaa leikkimielinen kilpailu. Jos haluat mukavaa ajanvietettä työpaikallenne, ota yhteyttä seuramme yhteyshenkilöön.

Antti Paloniemi anttip@bscdiscgolf.com

Tervetuloa tutustumaan frisbeegolfin hienoon maailmaan!"BSC Disc Golf Teamin synty juontaa juurensa vuoteen 2005, jolloin seuran perustajat tutustuivat lajiin Suomessa järjestettyjen EM-kilpailuiden kautta. Lajin hieno luonne koukutti heidät pauloihinsa välittömästi ja niin seuran ansiokas tarina sai alkunsa. Seuratoiminnan tarkoituksena oli silloin, ja on tänä päivänäkin, kilpailla hyvässä hengessä ja tarjota lajia aiemmin tuntemattomille mahdollisuus tutustua tämän hienon frisbeeurheilun saloihin. Puskaradio toimi alusta alkaen ja seura sai uusia jäseniä mukaan tasaiseen tahtiin ja tuo innostus ja intohimo lajin harrastamiseen on säilynyt seuran sisällä siitä asti."